Smash ’76 drie maal te sterk in Middelburg

Drie teams van Smash ’76 waren afgelopen weekend op bezoek in Middelburg. Maar liefst 5 van de 7 spelende teams wisten in de tweede competitie ronde een overwinning te boeken.

Afgelopen weekend zijn de Smashers van team 1 op bezoek geweest bij TTC Middelburg. Het verlies van voorgaande week moest worden hersteld, daarom werd er flink getraind om een winst te boeken in Middelburg. Het Smash team kwam met dezelfde opstelling, Anné van Dijke was in vorm en behaalde 3 punten. Zo ook Merijn van der Klooster won al zijn partijen waarmee hij laat hiermee zien dat hij zijn ritme weer oppakt. Beide heren wonnen ook de dubbel. Johan Snoep kon het niet voorkomen dat er één punt in Middelburg achter bleef waardoor de eindstand 1-9 werd.

Bij Het Markiezaat in Bergen op Zoom speelde het tweede senioren team ook haar eerste uitwedstrijd van het seizoen. Het was een spannende avond hoewel er maar liefst zeven 3-gamers gespeeld werden. De dubbel was de spannendste pot omdat deze als enige in 5 games werd gespeeld. Helaas werd deze pot gewonnen door de thuisploeg. Peter Bazen en Mathijs van de Graaf wonnen beide 1 partij. Bennie van Poortvliet won twee partijen waarmee er in totaal vier punten terug naar Sint-Annaland werden meegenomen.

Samen met team 1 speelde ook team 3 een uitwedstrijd in Middelburg. Voor het eerst in de tweede klasse speelt het 3e senioren team goed. Er werd namelijk met 4-6 gewonnen. Dennis Smalheer en Peter Hendrikx wonnen allebei 2 wedstrijden. Deze heren mochten ook de dubbel als winst opschrijven na een vrij gemakkelijke overwinning. Johan Aarnoudse wist één wedstrijd te winnen. Het derde team van Smash staat momenteel gedeeld tweede, dat biedt perspectief!

De heren van team 4 speelde als enig senioren team een thuiswedstrijd. Een vrij rustige zaal zorgde toch voor een overwinning. Marnix van de Graaf is de nieuwe speler van dit team (voormalig speelde hij in team 3) en won meteen twee partijen. Jacob Elenbaas en Kees van Poortvliet wisten dezelfde tegenstander als Marnix te verslaan. Een van de tegenstanders was te sterk waardoor ze hier alle drie van verloren. Ook de dubbel werd verloren. Daarmee komt de eindstand neer op een positieve 6-4.

Twee jeugd teams in eigen huis.

Team 1 en team 2 speelde afgelopen weekend tegen elkaar. De twee teams spelen in de eerste klasse in dezelfde poule. Dit werd onderling erg spannend, de spelers kennen elkaar immers door en door. De jongens van team 1 met Hannes Besseling, Petran Guiljam en Jordi van der Klooster waren wel duidelijk de betere en lieten geen enkel punt liggen. Joran Fase, Damian Elenbaas en Floris Vos hebben hun uiterste best gedaan om het zo moeilijk mogelijk te maken voor team 1 maar moesten het toch doen met een 10-0 verlies.

Het jongste jeugdteam van Smash ’76 speelde afgelopen weekend hun eerste competitiewedstrijd. Ook dit team speelde in Middelburg, maar dan op zaterdag. Marc van Poortvliet en Ayolt Zolnay speelden goed en wonnen twee partijen. Thom Koolen wist één partij te winnen. Doordat de dubbel werd gewonnen konden de jongens tevreden met een 4-6 overwinning naar huis.