EK toto 2020 inschrijving

Het EK voetbal staat voor de deur, de eerste wedstrijd begint op 11 juni. Dan nemen de Turken het op tegen de Italianen. Voor het eerst in 7 jaar doet ons eigen landje weer eens mee, in 2014 speelden we het laatste grote toernooi (WK) waar we zelfs nog 3e werden! Dit is dan ook een mooie gelegenheid om een spannende en leuke toto/ pool te organiseren.

Iedereen mag meedoen vanaf 16 jaar!!

Het is de bedoeling dat u uw voorspellingen invult per wedstrijd én welke landen de eerste tot vierde plek behalen. Tenslotte zijn er nog punten te verdienen met een aantal bonusvragen.
Deelname kost € 5,- De nummers 1, 2 en 3 van deze toto verdelen het geld. 

Nummer 1 krijgt 50% van de gehele pot, nummer 2 krijgt 30% van de pot en de nummer 3 krijgt 20% van de gehele pot.

Hoe werkt deze toto:

Deze link is het deelname formulier.

– Hierin vult u al uw voorspellingen in. Wanneer u de winnaar of een gelijkspel goed verspeld krijgt u 3 punten. Wanneer u de score exact goed voorspeld krijgt u 5 punten. (per wedstrijd maximaal 5 punten te verdienen)

– Vervolgens vult u uw top 4 in. Welke landen behalen de eerste tot vierde plek? Wanneer u een land in de top vier heeft staan maar niet op de juiste plek ontvangt u 8 punten per land. Wanneer u een land exact goed voorspelt ontvangt u 12 punten per land.

– Tot slot vult u nog 4 vragen in m.b.t. het gehele EK. Voor 3 vragen zijn maximaal 10 punten te verdienen, en voor 1 vraag maximaal 5 punten.

– Deelname vanaf 16 jaar.

– Kosten per deelname € 5,- De kosten kunt u contant voldoen bij Bennie van Poortvliet. Ook kunt u het overmaken op het volgende bankrekening nummer: NL87 RABO 0303 0054 40 t.n.v. B.P.M. van Poortvliet

– U kunt uw ingevulde Toto sturen naar: Bennie_95@hotmail.comof het formulier ingevuld afgeven (Tuinstraat 29).

– Inleveren kan tot 11 juni 2021 – uiterlijk 20:30

 De tussenstand is te vinden op www.smash76.nl en wordt dagelijks (we proberen na elke wedstrijd) bijgewerkt!

Mocht u vragen hebben horen wij dat graag!

Wij hopen dat er veel mensen meedoen. Nodig gerust uw vrienden, kennissen, ooms, tantes, neven, nichten, etc. uit om ook mee te doen, hoe meer deelnemers, hoe leuker en spannender!

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie Smash 76