Verslag tafeltenniscompetitie weekend 28 september 2019

Jeugd -1 verslaat de nummer 2 met 7-3

Het 1e jeugdteam met Petran Guiljam, Jordy v.d. Klooster en Hannes Besseling reisden dit weekend af naar Helmond om aan te treden tegen de medetitelkandidaat, een sterk team dat aan rating niet onderdoet voor de Smashers.

Maar de Zeeuwen stonden hun mannetje en wisten de wedstrijd te winnen met 7-3.

Ze wonnen elk twee partijen en het dubbel viel ook hun kant uit.

Senioren-1 staat na drie wedstrijden aan kop in de 1e klasse, deze week werd de strijd aangegaan met TIOS ‘51 uit Tilburg. Merijn v.d. Klooster, Christian van ’t Hof en Anné v. Dijke pakten elk twee punten en het dubbel was ook voor Smash’76, een mooie uitslag en misschien is een kampioenschap wel te realiseren.

Het 2e seniorenteam met Matthijs v.d. Graaf, Peter Bazen en Bennie v. Poortvliet deed goede zaken in Arnemuiden, de vissers vingen bot en kregen met 9-1 klop, een knappe prestatie tegen dit ervaren team.

Senioren-3 rommelt momenteel in de 2e klasse, vandaag kregen ze les van Belcrum uit Breda. Ze verloren met 7-3. Jan-Willem van Vossen was herstellende van twee weken matig spel en wist 2 punten binnen te harken, Johan Aarnoudse was goed voor 1 punt, de normaal sterkste speler van het team Dennis Smalheer heeft zijn vorm van eerder nog niet terug.

Senioren-5 speelden tegen Hotak ’68 uit Hoogerheide, een ervaren team. De punten werden gedeeld: 5-5. Enigszins geflatteerd was dit wel, Karel Teygeman, goed in vorm, pakte twee punten en verloor de derde nipt, sets van 18-16 waren meer regel dan uitzondering.

Chris Hage en Adrie Aarnoudse wonnen 1 wedstrijd. Met name de laatste speelde matig deze avond.

Jeugd-2 ging uit naar Sar ’72 in Kloosterzande. Joran Fase, Ruben van’t Hof en Damian Elenbaas zetten een mooie 6-4 overwinning weg. Joran won al zijn wedstrijden, de anderen waren goed voor 1 punt, ook het dubbel was voor Smash.

Het derde jeugdteam pakte met 10-0 uit tegen Middelburg. Marc van Poortvliet, Roan Potappel en Ayolt Zolnay hadden geen enkele moeite met deze spelers. Ze staan nu met 22 punten uit drie wedstrijden keurig op de tweede plaats.